Η εταιρία μας αναπτύσσει την δραστηριότητά της στον τομέα της εγκατάστασης των
Συστημάτων Πυρανίχνευσης

Η Πυρανίχνευση είναι ένα ευαίσθητο κομμάτι & από τα σημαντικότερα των συστημάτων ασφαλείας.
Η σημασία της είναι κεφαλαιώδης, καθώς αποτελεί σύστημα πρόληψης (διαφύλαξης ανθρωπίνων ζωών, περιουσιών) και όχι καταστολής. Η εγκατάσταση συστήματος Πυρανίχνευσης είναι υποχρεωτική σε σε τουριστικές επιχειρήσεις, σε δημόσια κτήρια, σε οργανισμούς, σε εμπορικά κέντρα. Η εγκατάστασή της θα πρέπει να σχεδιάζεται και να υλοποιείται από ειδικευμένο προσωπικό.

Olympia Electronics S.A.

Ο εξοπλισμός τον οποίο εγκαθιστούμε είναι αποκλειστικά ο Ελληνικής κατασκευής «Olympia Electronics»  είναι από τις πλέον αξιόπιστες κατασκευάστριες εταιρίες χρονολογείται από 1979 με εξαγωγική δραστηριότητα σε 72 χώρες, με βραβεία όπως bee bronze award του EBEN Ευρωπαϊκού δικτύου Επιχειρησιακής Ηθικής και το 2011 για δεύτερη φορά αποκτά την ευρωπαϊκή διάκριση επιχειρήσεων στα πλαίσια του EFQM (Levels of Ecxellence). Διαθέτει πιστοποιήσεις TUV – ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 1400001 LPCB, VdS και EvPu, ενώ συμμορφώνεται πλήρως με τις πιο αυστηρές CE Normes που έχει ως αποτέλεσμα να της αναλογεί πάνω από το 50% του μεριδίου στην ελληνική αγορά ειδικά στα  συστήματα πυρανίχνευσης.

Διαθέτει τεράστια ποικιλία ηλεκτρονικού εξοπλισμού, άρτια υποστήριξη, ενώ το στρατηγικό πλεονέκτημα του εργοστασίου εντός του Ελλαδικού χώρου με άμεση πρόσβαση και επικοινωνία (Ο εξοπλισμός παράγεται στην Μεθώνη Πιερίας) είναι αξεπέραστο. Επιπροσθέτως ως θέση αρχής επιθυμούμε να συμβάλλουμε στην στήριξη της εγχώριας βιομηχανίας ειδικά όταν έχει τόσο σημαντική θέση και αξία στον τομέα των νέων τεχνολογιών και της καινοτομίας.

ISO 9001:2008

Η εταιρία μας είναι κάτοχος ISO 9001:2008 στον τομέα της εμπορίας και εγκατάστασης μηχανολογικού εξοπλισμού και το προσωπικό μας είναι πλήρως ειδικευμένο σύμφωνα με τις νέες τεχνολογίες και τις απαιτήσεις των κανονισμών Πυρασφάλειας. 

POS

Η εταιρία μας εγκαθιστά τον εξοπλισμό με ευκολίες πληρωμής, διαθέτει POS και με άτοκες δόσεις.

Εγγύηση

Με γραπτή Εγγύηση εξοπλισμού δυο (2) ετών, Εγγύηση Υποστήριξης εφ’ όρου ζωής και κατόπιν συνεννόησης δωρεάν αυτοψία στον χώρο σας.